Música

divendres, 19 de setembre del 2014

Let me see my fallen star

La primera història animada que he fet, utilitzant el programa Pencil. La música és August de Kesson Shoujo.


~ Let me see my fallen star ~




Marta F. (Skym7)

2 comentaris:

  1. Com pot una llum negre com tu brillar d'aquesta manera? Puc veure't reflectida en la història. Reflectida en la noieta, en l'ocellet i en l'estrelleta fugaç. Puc veure't observant-ho tot i encara mirant més enllà. Puc saber pel que et deleixes i comprendre pel que t'acabes conformant sense deixar de veure-hi la bellesa.
    Les dues cares...
    Puc veure-hi... I puc sentir-ho.
    El meu cos reacciona d'una manera que no sé si m'agrada sentir però demanaria sentir-ho un altre cop per primera vegada. Eliminar el record d'aquesta música, d'aquestes imatges... i tornar-les a viure. Això em faria realment feliç, perquè puc trobar la meva estrella fugaç allà on jo vulgui trobar-la i que després se'm presenti davant dels ulls sense haver-la demanat i haver plorat abans per ella.
    Troba la vida i tindràs la vida.
    Dona-la i podràs viure-la.
    Em puc veure envoltada d'infinitat estrelles fugaces i no haver vist mai cap.
    I tu ets una d'elles.
    T'estimo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bua... Si es poguessin tornar a viure tots aquests records... Records de desigs, de sensacions, d'alguna cosa que mai ha existit, o que saps que mai existirà, i que mai veuràs. M'inunden per dins i plasmant-los s'apaguen durant un temps. I fan buscar més enllà, sempre, sempre... I voler veure. Com si hi hagués un tel negre semitransparent davant els ulls. De fet, jo tampoc sé si m'agrada sentir-ho, viure-ho així.
      Què preferiries, saber que estàs envoltada d'infinitat d'estrelles fugaces o no saber-les observar quan caiguessin al teu costat?
      Tu pots sentir-ho, comprendre-ho... Em sento amb molta sort d'haver-te conegut. Tu brilles i la teva llum fa créixer i brillar d'altres.
      Gràcies, Achlys. T'estimo

      Elimina